Veliki raskol – trebaju li se zvijezde poput Holly Willoughby pokazati ili prikriti?

Dvije spisateljice – Polly Hudson i Siobhan McNally – raspravljaju bi li zvijezde trebale prikriti svoje porijeklo ili ih pokazati na TV-u.

Holly Willoughby uhvatila je plesnu predstavu ispod okovratnika ove sedmice, dok je Susanna Reed za doručkom klimnula glavom nekolicini TV gledatelja.

Šta su učinili da je bilo super? Bacili su prilično mesa – dijeleći mišljenja kao i oni. Iako su mnogi rekli da obje žene izgledaju sjajno, druge su mislile da je odjeća neprimjerena, a neke su se čak i žalile Ofcomu na 39-godišnju Holly.

Jučer je kao odgovor na to Susanna (50) našalila se u emisiji Good Morning Britain: “Potpuno sam pokrivena!”

Nažalost, daleko su od prve žene koja se suočava s kritikama zbog načina odijevanja.

Susanna Reid u kratkoj haljini u Good Morning Britian
FOTO: gmb

Strogo Shirley Ballas i Save our Summer's Save our Summer imali su svoje portale, a da se ne spominje Amanda Holden iz Britanije Got Talent čija su prsa za neke godišnje predmet kontroverzi.

Ovdje dva pisca raspravljaju je li važno da ih zvijezde izvuku ili bi ih trebale sakriti:

Holly Willoughby pokazala je svoja sredstva u plesnoj haljini na Dancing on Ice
FOTO: ITV/REX / Shutterstock

Napisala Polly Hudson

Kao ljudska bića napravili smo tehnološke skokove koje niko nije mogao zamisliti, evoluirajući dalje od onoga o čemu su naši preci mogli sanjati i postigavši ​​čuda koja su se prije smatrala nemogućim.

Međutim, 2021. godine neki od nas jednostavno ne mogu podnijeti kut grudi.

Ako su žalbe podnesene Ofcomu na haljinu Holly Willoughby za Dancing On Ice uzela osoba, a ne mašina, iskušenje da viknete “odrasli” prije isključivanja telefona mora biti ogromno.

Sutradan je Susanna Reed uzimala svoj stalak.

Jedina vijest koja je implicirala da je nikada nije morala izjaviti bila je da žene imaju grudi. Svi to znaju.

Pa zašto poludiš s malim dekolteom?

Čini se da je jedan od argumenata da Suzanina haljina nije bila prikladna za doručak, kao ni Holly u gaćicama. Dakle, pretpostavljamo li da postoji određeni prozor – negdje oko podneva, možda – kad ste dobro?

Magično vrijeme, ne prerano, ne prekasno, ali savršeno pristaje za prikaz Goldilumpsa? Žao nam je – da prikažemo misteriozni rub Goldilumpsa.

Izvor: mirror

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *