Samsung Galaxy F62, Samsung Galaxy M02 uočeni na stranici za podršku u Indiji; Savjeti o predstojećem lansiranju

Za Samsung Galaxy F62 takođe se kaže da se zove Galaxy E62.

Samsung Galaxy F62 obično pokreće Exynos 9825 SoC
FOTO: web


Samsung Galaxy F62 i Samsung Galaxy M02 procurili su u prošlosti u nekoliko navrata, a sada su brojevi modela povezani s ovim telefonima uočeni na Samsungovoj službenoj stranici za podršku i u Indiji. To ukazuje na to da bi se lansiranje oba telefona moglo malo po malo približiti i da se Samsung priprema za njihovo predstavljanje na indijskom tržištu. Za Samsung Galaxy F62 takođe se kaže da se zove Samsung Galaxy E62. Na nekim će se tržištima ovaj telefon vjerovatno zvati Samsung Galaxy M62.

MySmartPrice je uočio digitalni model – SM-E625F / DS i SM-M022G / DS – na Samsung stranici za podršku. Ne pruža stranicu s detaljima o telefonu niti otkriva robnu marku telefona, ali broj modela SM-E625F / DS u prošlosti je uglavnom obilježavao Samsung Galaxy F62 ili Samsung Galaxy E62. Utjecaj, stvarnost SM-M022G / DS vezana je za očekivani Samsung Galaxy M02.

Samsung je predstavio Galaxy M02s na indijskom tržištu ranije ovog mjeseca, ali Galaxy M02 nije konkurentan u glasinama. Pročitaj Pročitaj više Geekbench, Samsung Galaxy M02 može raditi na Android 10 read sa 3 GB RAM-a. Smart telefon takođe dolazi sa Qualcomm Snapdragon SoC-om koji radi na 1,8 GHz.

Glasina o Samsung Galaxy F62 također je procurila na slikama, što ukazuje na modul četvrtastog oblika na poleđini. Telefon je također uočen na web lokaciji BIS, a u prethodnom izvještaju se također tvrdi da je proizvodnja Samsung Galaxy F62, o kojoj se šuškalo, započela u vodećem pogonu kompanije Noida u regiji Delhi-NCR. Galaxy F62 možda je jedan od najtanjih Samsungovih telefona, a očekuje se da će biti lansiran u prvom kvartalu 2021. Specifikacije koje su procurile u prošlosti uključuju Exynos 9825 SoC, sa 6 GB RAM-a i Android 11 operativnim sistemom.

Izvor: gadgets

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *