Chloe Ferry želi kupiti par milijunaša koji joj daje 10 djece

Zvijezda Jordi Shore Chloe Ferry kaže da je ponosna na način na kojem je iz ničega stekla bogatstvo, ali i dalje zamišlja da ima toliko djece s vrlo bogatim saputnikom.

Chloe Ferry kaže da se nada da će imati milionera u torbi za pretragu “Jednog” – i voljela bi s njim imati 10 djece.

Zvijezda Geordie Shore (25) kaže da je ponosna na način na koji je bogatstvo skupila ni iz čega.

Ali što se tiče udaje, ona voli pronaći muškarca mnogo bogatijeg od nje, jer ne želi biti ta koja neprestano stavlja ruku u džep.

Reality Girl, koja se pojavljuje u novoj seriji Celebs Go Dating, rekla je za The Sun: “Iz ništa sam se izgradila i ponosna sam na to. Činim dobro za sebe, a to ne radim.” Ne želite stalno pritiskati … ko će ?

Chloe traži “jednog”
FOTO: chloegshore1 / Instagram

“Bilo bi dobro imati milijunaša, nemojte me pogrešno shvatiti. To bi bilo cool. To bi zapravo bilo cool. Ali ja samo želim nekoga tko je uspješan u sebi i motiviran je.”

Chloe, koja kaže da je “u misiji da pronađe muža”, ima velike planove za svoju budućnost.

Priznala je, “Moj plan za deset godina je da želim imati 10 djece. Želim imati puno djece. Želim najveću porodicu, želim živjeti na farmi s pilićima i sličnim stvarima, želim noja! Znam da to zvuči kao velika porodica Ali to je ono što želim. Moja porodica mi je sve. “

Voljela bi milionera kako ne bi sve to morala platiti
FOTO: chloegshore1 / Instagram

Anna Williamson, stručnjakinja za emisiju, rekla je da je Chloe, koja po drugi put sudjeluje u emisiji E4 dating, ostala “razbijena” negativnošću društvenih medija.

Rekla je za The Mirror: “Chloe je bila stvarno cool, jer smo predstavili hipotetičku seriju – koja je bila sjajna – ali bila je to kratka serija i očito nismo imali mogućnosti da je vidimo i radimo licem u lice, ali jesmo ovdje. Imali smo puno luksuza. Od vremena.

“Dakle, Chloe je ušla u dvorac i osjeća se vrlo shrvano, zapravo, vrućinom kojoj je izložena na društvenim mrežama. Oko sebe nosi puno zastrašujuće negativnosti.

Izvor: mirror

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *